Taula rodona sobre Ètica digital a la Barcelona School of Management

Tornar
Taula rodona sobre Ètica digital

Data:

L'Agència de Transparència participa en aquest acte acadèmic moderant el debat

El Servei d'Alumni de la Barcelona School of Management (BSM) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) va organitzar un debat amb dones que estan liderant projectes vinculats a la innovació tecnològica per abordar el concepte d'ètica digital en el context de les transformacions socials que s'estan produint en l'era de les noves tecnologies i la societat de la informació.

En el debat hi van participar Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Cristina Estavillo, directora de Firmware del Laboratori de R+D de Hewlett-Packard (HP) i Mar Alarcón, fundadora i CEO de SocialCar. Les ponents van debatre sobre els límits dels marcs jurídics actuals per abordar els reptes ètics que suposen els avenços tecnològics com el big data, la robotització o la intel·ligència artificial i que afecten a la privacitat, l'equitat o la justícia.

La cap de Secció de Formació, Avaluació i Bon Govern de l'Agència de Transparència, Laia Soriano-Montagut, va moderar el debat en substitució de la directora de l'Agència de Transparència, Gemma Calvet, que no hi va poder participar perquè estava al Fòrum Mundial d'Integritat i Anticorrupció de l'OCDE a París.

Enllaços relacionats: