Postgrau en Tecnopolítica i Drets en l'Era Digital

Tornar
Ordinador

Data:

Les preinscripcions per al curs de postgrau ja estan obertes.

El curs de postgrau Tecnopolítica i Drets en l'Era Digital de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, dirigit per Simona Levi en col·laboració amb Cristina Ribas, té com a objectiu principal la formació d'agents actius en els nous models d'acció estratègica que s'estan produint en el context de l'era de la informació i de professionals polivalents que duguin a terme noves formes d'organització i acció i liderin sectors transformadors i en transformació.

El postgrau es dirigeix a un ventall molt ampli de perfils professionals: gestors públics, investigadors i acadèmics de ciències polítiques i socials, humanitats, periodistes, artistes, advocats, polítics, professionals, emprenedors, informàtics, economistes, activistes i gestors del tercer sector i d'organitzacions en procés de transformació. També a directius en organitzacions i institucions que impulsin programes de participació, treball en xarxa, responsabilitat social i incidència política. El curs no requereix de coneixements tecnològics previs.

El programa, que es realitza en modalitat presencial a Barcelona, es desenvoluparà entre els mesos d'octubre i desembre de 2019, i s'impartirà en castellà.

Enllaços relacionats: