Accessos directes:

Cercador global de l'AMB

Formació en integritat per al personal directiu

Les persones que dirigeixen les institucions públiques han de poder identificar ràpidament els seus riscos i oportunitats si volen protegir, conservar i aprofundir els valors de la institució per a la qual presten serveis. L'Agència de Transparència té el deure d'oferir aquesta formació en el sí de l'AMB.

La gestió de riscos és una eina que serveix per a identificar, analitzar i avaluar els riscos d'un organisme concret i per a aplicar-la cal definir abans els objectius i les estratègies i la cultura de la institució en la qual s'encaixa l'àrea en concret.

La gestió dels anomenats Fons Next Generation de Recuperació i Resiliència planteja unes exigències elevades de gestió on la visió directiva és clau per a la planificació i prevenció. Les sessions de formació impartides pels experts Rafael Jiménez Asensio i Concepción Campos Acuña repassen els principals punts sobre els quals ha de descansar la correcta gestió d'aquests fons, així com els seus condicionants tant legals com ètics.

Presentació del programa de formació en integritat per al personal directiu

Sessió I: Integritat institucional i fons de recuperació (part I)

Sessió de formació realitzada el 16 de novembre de 2021, adreçada al personal directiu de l'AMB i les entitats del sector públic metropolità sobre integritat institucional i fons de recuperació, amb Rafael Jimenez Asensio, jurista, consultor i formador en l'àmbit del sector públic.

Sessió II: Integritat institucional i fons de recuperació (part II)

Sessió de formació realitzada el 17 de novembre de 2021, adreçada al personal directiu de l'AMB i les entitats del sector públic metropolità sobre integritat institucional i fons de recuperació, amb Rafael Jimenez Asensio, jurista, consultor i formador en l'àmbit del sector públic.

Sessió III: La consciència del risc legal en la direcció dels serveis públics

Sessió de formació realitzada el 22 de novembre de 2021, adreçada al personal directiu de l'AMB i les entitats del sector públic metropolità sobre la consciència del risc legal en la direcció dels serveis públics, amb Concepción Campos Acuña, secretària de l'Administració Local i codirectora de Red Localis.

Concepción Campos, La consciencia del riesgo legal en la dirección de los servicios públicos. Gestión de riesgos en los Planes Antifraude. Orden HFP/1030/2021 [en castellà]