Educació i transparència: un repte per als joves

Diàleg de Transparència

Tipus:
Taula rodona
On:
En línia 
Quan:

Inscripció:
Inscriure's a l'activitat

Formació en línia. Les persones inscrites rebran l'enllaç de connexió a la plataforma virtual. Es lliurarà un certificat d'assistència als participants.

Benvinguda a càrrec de Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència

Presentació de la recerca Colegios resilientes y transparencia activa. Desinformación y toma de decisiones de los jóvenes del área metropolitana de Barcelona en el contexto del COVID-19 a càrrec de les seves autores, Karin Kramer Gezegd i Lucila Cecchi.

Vídeo

11.00 h Presentació a càrrec de la Sra. Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència.

11.30 h Presentació de la recerca Colegios resilientes y transparencia activa. Desinformación y toma de decisiones de los jóvenes del área metropolitana de Barcelona en el contexto del COVID-19 a càrrec de la seva autora, la Sra.Karin Kramer Gezegd, consultora.

12.10 h Torn obert de paraules i diàleg amb els participants

12.30 h Final de la sessió

— Karin Kramer Gezegd

Karin és una professional de Relacions Internacionals de la Universitat del Rosari a Colòmbia, Màster en Polítiques Europees de Cooperació Internacional en el Desenvolupament de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ha dedicat els seus 13 anys d'experiència professional a la gestió, coordinació, avaluació i investigació de projectes socials, tant en entitats públiques com privades i multilaterals. És una apassionada pels temes d'educació i compromesa amb les iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones vulnerables i que redueixin la bretxa social.

Des del 2019 és consultora per a formulació de projectes socials, definició d'indicadors i instruments d'avaluació, estratègies de diversificació de recursos i fundraising i investigació. Col·labora amb fundacions i organitzacions tant de Colòmbia com de Barcelona i Espanya.

https://www.linkedin.com/in/karin-kramer-freher-32a33419/

— Lucila Cecchi

Consultora a Vinkular

És Màster en Gestió i Pràctica del desenvolupament de la Universitat dels Andes de Bogotà i Llicenciada en Comunicació Social de la Universitat Austral de Buenos Aires. Actualment, és consultora en àrees de desenvolupament i sostenibilitat per a organitzacions sense finalitat de lucre a Llatinoamèrica i Europa.

Compta amb més de 14 anys d'experiència treballant amb fundacions de tot Llatinoamèrica dirigint equips de recaptació de fons i comunicació per a la sostenibilitat de les organitzacions. Té àmplia experiència en programes enfocats a la qualitat educativa.

https://www.linkedin.com/in/lucila-cecchi-3560359/

Documents relacionats

Publicacions relacionades