Sessió I: Integritat institucional i fons de recuperació (part I)

Formació en integritat per al personal directiu

Sessió de formació realitzada el 16 de novembre de 2021, adreçada al personal directiu de l'AMB i les entitats del sector públic metropolità sobre integritat institucional i fons de recuperació, amb Rafael Jimenez Asensio, jurista, consultor i formador en l'àmbit del sector públic.

Tipus:
Taller
On:
En línia 
Quan:

Les persones que dirigeixen les institucions públiques han de poder identificar ràpidament els seus riscos i oportunitats si volen protegir, conservar i aprofundir els valors de la institució per a la qual presten serveis. L'Agència de Transparència té el deure d'oferir aquesta formació en el sí de l'AMB.

La gestió de riscos és una eina que serveix per a identificar, analitzar i avaluar els riscos d'un organisme concret i per a aplicar-la cal definir abans els objectius i les estratègies i la cultura de la institució en la qual s'encaixa l'àrea en concret.

La gestió dels anomenats Fons Next Generation de Recuperació i Resiliència planteja unes exigències elevades de gestió on la visió directiva és clau per a la planificació i prevenció. Les sessions de formació impartides pels experts Rafael Jiménez Asensio i Concepción Campos Acuña repassen els principals punts sobre els quals ha de descansar la correcta gestió d'aquests fons, així com els seus condicionants tant legals com ètics.

Vídeo