AGT1314 - Informació general, criteris i imports de les dietes i import de les dites percebudes pels empleats públics, agrupades per nivells i cossos. Quanties aprovades anualment per aquest concepte i que venen determinades en les bases d'execució del pressupost.
Tancar menu
- L'àrea metropolitana
-
AMB
- La institució
- Govern metropolità
- Anàlisi i estratègia
- Administració metropolitana
- Atenció ciutadana
-
Biblioteca
- Seu electrònica
- Àrea internacional
-
Agenda
- Actualitat
- Territori
- Habitatge
- Medi ambient
- Mobilitat
-
Desenvolupament socioeconòmic
- Per què a l'àrea metropolitana de Barcelona
- Gestió i organització
-
Plans i programes
- Polítiques socials
- Agència de Desenvolupament Econòmic
-
Igualtat de gènere
-
Estudis socioeconòmics
-
Taula de reactivació
-
Taula social
-
Agenda
- Actualitat
Dietes dels empleats públics
La informació que consta a l'apartat de "retribucions", descriu que, d'acord amb les bases d'execució del pressupost de l'AMB, els criteris utilitzats per a la percepció dietes es basen, fonamentalment, en els annexos II i III del Reial Decret 462/2002, de 22 de març. D'altra banda, l'acord de condicions de treball del personal funcionari de l'AMB, en el seu article 8, estableix les condicions del règim de dietes dels empleats públics.
La informació sobre el pressupost de despesa de l'AMB, publicada a la secció "economia i finances" del web corporatiu, ofereix informació sobre la partida 23020 que recull les despeses previstes en matèria de dietes de personal. No obstant, aquesta informació no és fàcilment localitzable i no apareix detallada per nivells i cossos.