La gestió relacional. Models avançats en la rendició de comptes

Diàleg de Transparència

La gestió relacional. Models avançats en la rendició de comptes
Tipus:
Taula rodona
On:
En línea 
Quan:

Inscripció:
Inscriure's a l'activitat

Formació en línia. Les persones inscrites rebran l'enllaç de connexió a la plataforma virtual. Es lliurarà un certificat d'assistència als participants.

Benvinguda de Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència

Ponència: Projecte MAR, una proposta de model per a una rendició de comptes avançada en l'àmbit metropolità, a càrrec de Rafael Ayala, consultor a GobThinking, Magalí Gurman, especialista en disseny i execució integral d'iniciatives de govern obert i Joseba Iñaki Egía Ribero, expert en desenvolupament econòmic regional i local, innovació i bon govern.

El Pacte de Ciutat, a càrrec d'Oriol Bossa i Pradas, president de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Vídeo

11.00 h Benvinguda

  • Sra. Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència

11.05 h Ponència: Projecte MAR, una proposta de model per a una rendició de comptes avançada en l'àmbit metropolità

  • Sra. Magalí Gurman, llicenciada en Dret i especialista en disseny i execució integral d'iniciatives de govern obert
  • Sr. Joseba Iñaki Egía Ribero, economista expert en desenvolupament econòmic regional i local, innovació i bon govern

11.35 h El Pacte de Ciutat

  • Sr. Oriol Bossa i Pradas, politòleg i president de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

12.15 h Torn obert de paraules i diàleg amb els participants

12.30 h Final de la sessió

— Rafael Ayala

Consultor en GobThinking

Rafael Ayala Gonzalez, llicenciat en Dret per la UCLM i Programa de Perfeccionament Directiu (PPD) per l'IESE. Des de GobThinking desenvolupa la seva tasca professional per a institucions públiques i organitzacions privades com a consultor, en la creació i posada en funcionament de models i bones pràctiques de govern obert i innovació.

— Magalí Gurman

Llicenciada en Dret i especialista en disseny i execució integral d'iniciatives de govern obert

Magalí Gurman, llicenciada en Dret per la Universitat de Buenos Aires, màster en Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona. S'especialitza en el disseny i l'execució integral d'iniciatives de govern obert, amb focus en la transparència.

— Joseba Iñaki Egía Ribero

Economista expert en desenvolupament econòmic regional i local, innovació i bon govern

Joseba Iñaki Egía Ribero, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per Deusto Business School (1989) i màster en Direcció d'Empreses per Deusto Business School (1999). És consultor especialitzat en desenvolupament econòmic regional i local, innovació, gestió avançada, transparència i bon govern.

— Oriol Bossa i Pradas

President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. Viu i treballa a Sant Feliu de Llobregat des del 1986. Regidor a l'Ajuntament des de l'any 2015, actualment és el president de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Documents relacionats

Publicacions relacionades