Atenció

Per accedir a aquest tràmit és imprescindible tenir instal·lat un certificat idCat que acrediti la identitat del sol·licitant.

Per identificar l'usuari i signar la sol·licitud, aquest formulari utilitza un connector de Java, que és obsolet en les darreres versions dels principals navegadors. Properament se substituirà aquest component per una alternativa actualitzada que funcioni amb tots els navegadors.

Més informació la compatibilitat amb els principals navegadors (PDF)

Les sol·licituds d'accés a la informació també es poden presentar presencialment al registre de l'AMB (C. 62, 16-18, 08040 Barcelona) o electrònicament davant de qualsevol altra administració, i seran derivades a l'AMB.

Més informació sobre el tràmit del dret d'accés a la informació pública

Dret d'accés

Mitjançant aquest formulari es pot sol·licitar l'accés a la informació pública de l'àmbit de l'AMB.

*
*
*
*
*
*

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per donar resposta a les vostres peticions. Les vostres dades no seran cedides a tercers i només seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació consulteu la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets us podeu adreçar, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica.