Atenció

Per accedir a aquest tràmit és imprescindible tenir instal·lat un certificat idCat que acrediti la identitat del sol·licitant.

Per identificar l'usuari i signar la sol·licitud, aquest formulari utilitza un connector de Java, que és obsolet en les darreres versions dels principals navegadors. Properament se substituirà aquest component per una alternativa actualitzada que funcioni amb tots els navegadors.

Més informació la compatibilitat amb els principals navegadors (PDF)

Les sol·licituds d'accés a la informació també es poden presentar presencialment al registre de l'AMB (C. 62, 16-18, 08040 Barcelona) o electrònicament davant de qualsevol altra administració, i seran derivades a l'AMB.

Més informació sobre el tràmit del dret d'accés a la informació pública

Dret d'accés

Mitjançant aquest formulari es pot sol·licitar l'accés a la informació pública de l'àmbit de l'AMB.

*
*
*
*
*
*

Protecció de dades


Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.