Novetats

 • 5a trobada de la Xarxa d'Oficines anticorrupció de l'Estat

  Data:

  L'Agència de Transparència de l'AMB i la Direcció d'Anàlisi de l'Ajuntament de Barcelona organitzen conjuntament aquesta reunió virtual.

 • Es reprèn el termini per a la presentació de sol•licituds d'ajuts a la recerca 2020

  Data:

  El termini de presentació de sol•licituds, que va quedar suspès per l'estat d'alarma, finalitza el proper 29 de juny

 • Protocol per implantar una bústia ètica i de bon govern a l'AMB

  Data:

  L'AMB impulsa una bústia ètica per facilitar la denúncia de possibles males pràctiques en l'administració i alhora garantir el sistema d'integritat institucional i protegir els denunciants

  L'objectiu d'aquesta eina telemàtica és garantir la participació ciutadana i protegir els empleats i terceres persones que detectin i comuniquin una possible mala praxi dins de l'administració metropolitana, i alhora garantir l'anonimat i evitar qualsevol represàlia. Ada Colau, en qualitat de presidenta de l'AMB, ha signat un protocol amb l'Ajuntament de Barcelona, per tal que l'AMB pugui aplicar la tecnologia desenvolupada pel consistori en la seva pròpia bústia ètica. Altres organismes públics, com els ajuntaments de Lleida i Terrassa, també han signat convenis similars amb l'Ajuntament de Barcelona per a la cessió d'aquesta tecnologia. L'òrgan encarregat de gestionar la nova eina és l'Agència de Transparència de l'AMB, que té com a objectius de base garantir el bon govern i la qualitat democràtica a l'administració metropolitana.