Accessos directes:

Cercador global de l'AMB

Novetats

Tornar
 • Convocatòria per a la concessió de subvencions per a la recerca

  Data:

  S'obre el termini de presentació de propostes per a la concessió de subvencions per a projectes de recerca en l'àmbit de la transparència, l'accés a la informació i el bon govern (2018-2019)

 • Jornada de la Federació de Municipis sobre la política de retiment de comptes

  Data:

  Gemma Calvet hi participa moderant una taula rodona amb Joan Subirats i Manuel Zafra sobre qualitat democràtica i implicació ciutadana

 • Postgrau en Tecnopolítica i Drets en l'Era Digital

  Data:

  Les preinscripcions per al curs de postgrau ja estan obertes.

 • Les agències i oficines anticorrupció d'Espanya realitzen la seva segona trobada a València

  Data:

  La trobada, organitzada per l'Agència Valenciana Antifrau, ha reunit representants dels organismes anticorrupció de Catalunya, Illes Balears, Galícia, Madrid, Barcelona, l'AMB i la pròpia Comunitat Valenciana.
  La reunió s'ha estructurat entorn d'una ponència sobre les quotes de gènere i la corrupció i una sessió de treball sobre l'ús de les noves tecnologies aplicades a la prevenció de la corrupció.

 • Expedient informatiu de l'Agència de Transparència sobre la licitació del contracte de l'Aerobús

  Data:

  L'Agència analitza aquest procés de contractació arran de la investigació oberta per l'Autoritat Catalana de la Competència.

 • L'AMB investiga un presumpte incompliment de les obligacions de transparència d'Aigües de Barcelona

  Data:

  L'Agència de Transparència assumeix la instrucció de l'expedient.

 • 9a Jornada: L'equitat de gènere, eix de bon govern metropolità

  Data:

  La novena jornada de l'Aula de Transparència ha abordat el paper de l'equitat de gènere en la democràcia; el lideratge femení com a canvi de paradigma metropolità i finalment la innovació en l'equitat de les polítiques municipals.

 • Gemma Calvet participa al 3r Congrés Internacional de Transparència i subscriu una declaració conjunta amb altres òrgans de garantia

  Data:

  La directora de l'Agència de Transparència de l'AMB aborda les iniciatives i els reptes que afronten els òrgans de garantia de la transparència i el bon govern.

 • Jornada sobre el nou Reglament de protecció de dades: principals novetats i aspectes pràctics

  Data:

  La vuitena jornada de l'Aula de Transparència ha abordat el nou reglament de protecció de dades, el qual va entrar en vigor el passat 25 de maig de 2018. A grans trets, la norma comporta canvis significatius en la protecció de dades de caràcter personal, des dels drets de les persones fins a les obligacions de les persones i entitats que tracten dades de caràcter personal.

 • Aula de Transparència sobre el finançament de partits polítics i sindicats

  Data:

  La setena jornada de l'Aula de Transparència ha abordat el tractament de la transparència en el finançament de partits polítics i sindicats. Un tema complex que ha suscitat treballs empírics de caire jurídic, periodístic i una especial dedicació dels organismes de control.